Παιδιά & Ενήλικες

Παιδιά

Όλα τα παιδιά είναι έξυπνα, αλλά με διαφορετικό τρόπο το κάθε ένα. Όλα τα παιδιά έχουν δυνατότητες, αλλά δεν μπορούν να μάθουν όλα με τον παραδοσιακό τρόπο. Ο σκοπός των καθηγητών είναι να βοηθήσουν και να καλλιεργήσουν την αυτοεκτίμηση και αυτογνωσία των μαθητών/τριών τους. Κάθε παιδί θέλει βοήθεια και στήριξη ώστε να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που θα του επιτρέπει να αναπτύξει τις ικανότητές του. Κάθε μαθητής έχει ένα ταλέντο σε μια τουλάχιστον ικανότητα. Χρειάζεται βοήθεια από εμάς τους εκπαιδευτικούς, για να το ανακαλύψει ή να το «ξεσκονίσει» και να το καλλιεργήσει. Είναι θέμα επιλογής, απόφασης και εξάσκησης του μαθητή/τριας. Ο καθηγητής πρέπει να του/της υποδείξει την κατάλληλη διαδρομή. Όλοι μας γνωρίζουμε περιπτώσεις μαθητών/ τριών μας που δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένοι στο σχολείο αλλά πέτυχαν αργότερα στη ζωή τους. Όλοι οι μαθητές/τριες διαθέτουν αυτοπεποίθηση, αλλά κάποιες φορές αποφεύγουν να πιστέψουν στον εαυτό τους, επειδή οι γύρω τους δεν τους «αναγνωρίζουν». Οι έλεγχοι προόδου θα πρέπει, για να είναι αποτελεσματικοί, να μην αξιολογούν μόνο την «ακαδημαϊκή επίδοση», αλλά να δίνουν έμφαση και να επιβραβεύουν και τις άλλες ικανότητες. Στο Lioubas Language Academy το μάθημα οργανώνεται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ενδιαφέρον, διαδραστικό, διασκεδαστικό, γρήγορο και  ουσιαστικό. Οι σπουδαστές μας, ανάλογα με το επίπεδο, το ζητούμενο, αλλά και το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν, εντάσσονται στα κατάλληλα, για τη δική τους περίπτωση, τμήματα.

Ενήλικες

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Lioubas Language Academy είμαστε σε θέση να σχηματίζουμε όλο το χρόνο τμήματα ενηλίκων, εντατικά και μη,  διαμορφώνοντας ομάδες με άξονα το στόχο, το χρόνο κι επίπεδο του κάθε ένα από τους σπουδαστές μας. Αγγλικά για ενήλικες καθώς και για επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων (τουρισμός, εμπόριο, νομική, υπηρεσίες καλλωπισμού, και εστίασης, κ.α.)

Όπως ακριβώς οι καθηγητές μας αξιολογούνται αδιάλειπτα, έτσι και οι σπουδαστές μας γνωρίζουν πως έχουν πάντοτε στο πλευρό τους επαγγελματίες της ξένης γλώσσας που τους υποστηρίζουν, τους ενθαρρύνουν, τους εμπνέουν και προλαβαίνουν τις αδυναμίες και τις ελλείψεις τους έγκαιρα κι αποτελεσματικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε τη σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας: Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Lioubas Language Academy ο σπουδαστής μαθαίνει να μιλά, να εκφράζεται και να σκέφτεται πάνω στην ξένη γλώσσα της επιλογής του! Νιώθει αυτοπεποίθηση και συνδέεται με την ξένη γλώσσα, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Κοινωνία της.

TOP